Open Internet

Het project Open Internet NL onderzoekt of vaak gebruikte internettoepassingen als VOIP (SIP en Skype), Whatsapp (XMPP), Youtube, Bittorrent 
en Spotify geblokkeerd of geshaped worden door  mobiele of vaste internetproviders. Internet Society Nederland heeft de Open Internet App ontwikkeld waarmee dit blokkeren inzichtelijk wordt gemaakt. Hiermee wil Internet Society Nederland de maatschappelijk dialoog aanzwengelen over de transparantie van internetproviders in Nederland.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


8 × = veertig

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recent Comments