Open.internet.nl geselecteerd voor community grant Internet Society

We zijn verheugd te melden dat Open.internet.nl geselecteerd is door Internet Society voor een community grant twv 8,900.00$. Twee keer per jaar deelt moederorganisatie Isoc.org community grants uit. Wie het beste plan voor bevordering van een open Internet indient krijgt tot 10.000$ als steun om zijn project uit te voeren.

De toekenning voor Open.internet.nl zal worden aangewend voor design, publiciteit, IT-netwerk en ontwikkeling.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


zes + = 11

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recent Comments